Richard Dawson (UK) til Folken den 19. januar 2020!

Richard Dawson (UK)
Folken.no
09/12/2019

Kjøp billett

Bevæpnet med en helt vill stemmegave og et unikt og tilsvarende bekmørkt tekstunivers av en annen verden, kommer Barden fra Newcastle – Richard Dawson – til Norge for å gjøre tre unike intimkonserter i januar.

Den selverklærte Savant-Garde-artisten, er aktuell i disse dager med sitt sjette album “2020” (Domino, 2019). Det den kritikerroste forgjengeren “Peasant” (Domino, 2017) la seg tematisk til den Anglosaksiske middelalderens folklore har vi nå forflyttet oss til nåtiden.

B-ordet skal vel helst nevnes så lite som mulig, men er det én ting vi forhåpentligvis kan se tilbake til som det som var bra med Brexit er at det gav oss veldig mye god protestkunst. En forblåst øy i en tilstand av fluks. Et samfunn på randen av total mental nedbrytning. “2020” er en stilstudie av England i dag.

“2020” har allerede tikket inn på The Quietus, Uncut, Mojo og Rough Trades årsbestelister. Den burde snart ha krøpet seg inn på din også.

Event på Facebook