Astrid_S utsetter Norgesturnéen

Folken.no
24/01/2020

Den for lengst utsolgte konserten med Astrid_S, planlagt 5. mars på Folken, er utsatt til lørdag 10. oktober 2020.

Alle som har kjøpt billett får mail direkte av oss. Har du billett, men ikke mottatt mail kan du ta kontakt med oss på mail eller telefon. For å få refundert billettene må du ta kontakt med oss senest fredag, 6. mars kl 12.00.

Melding fra Astrid_S:

Kjære alle!

Jeg vil begynne med å si at jeg føler meg så utrolig heldig som har mennesker rundt om i verden som hører på musikken min og kommer på konsertene mine, som gjør at jeg kan leve av det jeg liker aller best. Det tar jeg virkelig ikke for gitt, og jeg håper jeg får gjøre det i mange år til. Men jeg har dessverre noen dårlige nyheter.

Jeg hadde en plan i fjor om å lage et album som jeg skulle gi ut i mars 2020 og spille for alle dere rundt om i Norge på turné. Men jeg har dessverre ikke et ferdig album. Det betyr at jeg har to alternativer: Sette albumet på vent til jeg er ferdig med å turnere i August, og da reise på turné med «gammel» musikk. Eller så kan jeg utsette turneen litt slik at jeg kan jobbe videre i studio og komme sterkere tilbake i høst med et album og forhåpentligvis den beste musikken jeg noen gang har laget.

Det beste for meg og musikken min er å ikke gjøre noe halvveis. Derfor har jeg kommet frem til at det beste vil være å utsette turneen. Det har vært en veldig vondt avgjørelse å ta. Spesielt ovenfor alle i teamet mitt og arrangører som har lagt ned så mye arbeid for å få dette til, men aller mest ovenfor dere som har kjøpt billetter. Jeg tar ikke lett på dette og har hatt en stor klump i magen som har vokst seg større og større. Men innerst inne så føles dette også som det riktige å gjøre.

Jeg håper på forståelse for valget mitt og at dere vil se meg igjen til høsten.

I tilegg kommer det ny musikk veldig snart.

Stor klem fra Astrid

Event på Facebook