Kvelertak “Splid” ute nå!

Kvelertak
Folken.no
14/02/2020

Konsertene 21. og 22. februar på Folken er utsolgt!

Det er nesten fire år siden Kvelertak ga ut “Nattesferd“, albumet som skulle være det siste med Erlend Hjelvik i front og Kjetil Gjermundrød bak trommene. I mellomtiden har vi allerede sett Kvelertak live med Ivar Nikolaisen flere ganger og det viser seg, at det går an å savne det som var samtidig som du elsker det som er.

Vi gleder oss til neste fredag og lørdag, hvor vi får oppleve Kvelertak – “mark II” med Håvard Takle Ohr også!

Splid” er ute idag, 14. februar, og anmeldelsene er veldig bra! Kanskje særlig de internasjonale anmeldelsene som er bittelitt mindre nostalgiske enn noen av de nasjonale? Vi legger link til anmeldelsene i konserteventen på Facebook etterhvert som vi får dem inn.

Vi tenker at det å se fremover har vært naturlig for denne gjengen fra dag én og at Kvelertak derfor høres mer ut som Kvelertak for hver dag som går.

“Plain and simple, Splid features some of Kvelertak’s most focused songs to date with less musical meandering than on albums past. Not that the meandering was a bad thing; it’s just that they seem to have taken these last four years to perfect their craft and create a record that sounds more like Kvelertak than ever before.”Metal Injection (9 av 10)