Emil Stabil og Pattesutter – glimrende rap og total galskap – til Folken den 14. mai 2020

Folken.no
02/03/2020

Kjøp billett

Emil Stabil gjorde fullstendig rent bord på årets by:Larm med fullt hus på Sentrum Scene i Oslo. Nå vender han tilbake med sin danske kollega Pattesutter som spilte for utsolgte hus i Bergen og Oslo sist han var i Norge.

Med nærmere 50 millioner strømminger og 8 gull- og platinaplater, er Emil Stabil allerede en av Skandinavias mest suksessrike rappere allerede. Han gjorde fullstendig rent bord på årets by:Larm med fullt hus på Sentrum Scene i Oslo. Nå vender han tilbake med sin danske kollega Pattesutter som spilte for utsolgte hus i Bergen og Oslo sist han var i Norge.

Med hitten “En Sang” featuring Gucci Mane har Emil Stabil nådd et stort publikum i Norge, men dette blir hans første besøk i Stavanger!

Pattesutter fikk raskt enorm oppmerksomhet for sin – mildt sagt – særegne stil. Hits som “Technopiik”, “Det Ka’ Du Ik'” og “Madonna” har, på samme måte som mannen selv, blitt fenomener i hjemlandet og fått en del oppmerksomhet i Norge også.

14. mai 2020 kan du bli med på festen live på Folken!

Event på Facebook