En helaften med Skambankt den 15. mai 2020!

Folken.no
23/04/2020

Det skal bli rock - og mye mer!

Den 15. mai skulle Skambankt egentlig ha spilt ekte rockekonsert i et utsolgt Folken. Bandet skulle ha rundet av fjorårets akustiske “1994”-turné og børstet støvet av elgitarene og vrengpedalene.

Den konserten er flyttet til 19. februar 2021. Les mer her.

Men det skal bli rock – og mye mer – når Skambankt flytter konserten sin fra Folken til konserthusets Zetlitz, og derfra hjem til skjermene hos publikum.

Det vil bli en innholdsrik kveld, med både timen før-oppkjøring, gitarauksjon, konsert og et slags interaktivt talkshow helt til slutt. En av Stavangers fineste menn, Olav Larsen, debuterer som programleder. Hva kan gå galt? Mye.

“Det er trist at vi ikke skal få gulvet til å gynge på Folken denne våren. Det hadde vi sett frem til. Men sånn er det. Vi satser på at ting er på stell til februar 2021, og har holdt av ny dato. Folken-konserten utgår, men det betyr ikke at vi ikke kan spille! Vi er så heldige at vi har fått muligheten til å skape en unik kveld sammen med mange av de flinkeste folkene i byen. Vi gleder oss sinnsykt. Sett av kvelden, kjøp inn masse godt og len deg tilbake. Eller rydd dansegulvet.”

Fullt band, full produksjon – alle seil er satt! Velkommen til Skambankt i Zetlitz.

Du kan lese saken om konserten i Aftenbladet her.

Kvelden arrangeres i samarbeid med Stavanger Konserthus, Tou, Aftenbladet og filmproduksjonsselskapet Moxey og er støttet av Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Event på Facebook