Isah i Zetlitz den 20. mai!

Isah
Folken.no
08/05/2020

20-årige Isah er det store navnet på den urbane R&B scenen.

Popkometen fra Stavanger kommer hjem og spiller live i Zetlitz. Stavanger symfoniorkester er med som gjester og konserten kan du se online og på TV Vest.

Mye har skjedd på kort tid for Stavangergutten som i 2018 fikk en telefon fra Karpe med en invitasjon til å medvirke på det som ble “SAS PLUS/SAS PUSSY”. 

Resten er allerede historie. Siden da har Isahs suksess eksplodert!

Monsterhiten “HALLO” – ett av flere samarbeid med Dutty Dior – har passert 21 millioner streams på Spotify alene og vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019. 1. mai vant Isah så Spellemannprisen med EP’en “sukkerspinn & hodepine (del 2)” foran vennene og mentorene i Karpe, Dutty Dior og Lil Halima. I tillegg vant han prisen for “Årets Gjennombrud 2019” og det er ingen tvil om at gjennombruddet har vært større enn noen – inkludert han selv – trodde når han som elev på videregående skole sa opp jobben i skobutikk for å takke ja til invitasjonen fra Karpe.

20. mai kommer Isah til Stavanger og spiller live i Zetlitz! På grunn av den pågående Covid-19 epidemien blir det fortsatt uten publikum i salen, men konserten vil være tilgjengelig på Facebook, YouTube, Aftenbladet og TV Vest.

Det blir cirka en times konsert og Stavanger symfoniorkester blir med som gjester på en rekke låter, hvor tracks og beats kombineres med hele otte musikere fra orkesteret!

Filmproduksjonsselskapet Moxey står for billedsiden og vi vet at dette – også visuelt – blir en fest og en strålende konsertopplevelse!

Konserten presenteres av Folken, Stavanger konserthus og Tou i samarbeid med Moxey og er støttet av Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Event på Facebook