Skambankt i Zetlitz – her ser du sendingen!

Folken.no
15/05/2020

I kveld, 15. mai 2020, sender vi en tre timer lang helaften med Skambankt fra Zetlitz i Stavanger konserthus.

Sendingen starter kl 20.00. Den første timen byr på opptakt og mye bra innhold – gitarauksjon, intervjuer og mer. Fra 21.00 til 22.00 får du konsert med både elektrisk og akustisk materiale. Fra 22.00 til 23.00 blir det nachspiel med tv-kjøkken og mulighet for å stille spørsmål til bandet. Programleder for kvelden er Olav Larsen.

Timen fra 22-23 finner du bare på Facebook og Youtube.

Du følger sendingen her:

1. TV Vest
TV Vest vil ha den beste billed- og lydkvaliteten. Internasjonalt: Har du den nyeste versjonen av Apple TV kan du gratis følge direktesendingene fra TV Vest. Nasjonalt: Er du Altibox-kunde har du tilgang til TV Vest. Regionalt: Kunder hos Riks TV, GET og Altibox har tilgang til TV Vest.

2. YouTube
YouTube tilbyr en litt høyere bitrate enn Facebook. Du ser sendingen på YouTube her. Signalet fra YouTube kan du også følge på Aftenbladet.no.

3. Facebook
Gå inn på Facebook-siden til Folken (eller Konserthuset eller Tou) og finn sendingen der. På Facebook kan du starte videotreff og gjøre det hele litt mer sosialt, kanskje enn hjemme i stuen?

Med andre ord. Du bestemmer! Har du Chromecast eller lignende er det bare å sørge for å få det opp på den største skjermen du har tilgjengelig.

Du bestemmer også selv om du har lyst å vippse et valgfritt beløp som du i så fald vippser til Folken til nummer 94249. Overskuddet deles med Gatemagasinet Asfalt.

Da har vi det! Vi gleder oss. Riktig god fornøyelse!

P.S. Vi registrerer en rekke forsøk på svindel på Facebook, men det er enkelt å ikke la seg lure. Vår sending krever ingen særlig innlogging! Følger du sendingene via lenkene her og følg disse enkle rådene skal du være helt trygg.

Event på Facebook