Sløtface i Zetlitz den 4. juni 2020!

Sløtface
Folken.no
25/05/2020

Stavangerbandet Sløtface presenterer sitt siste album “Sorry For The Late Reply” i sin helhet i en helt spesiell konsertfilm!

Den 4. juni 2020 kan du oppleve Sløtface spille sin siste skive, den kritikerroste “Sorry For The Late Reply”, i sin helhet som en helt spesiell konsertfilm filmet i Stavanger konserthus. Med spesielle gjester, nye låt-arrangement og slående visuals kan du se bandet på en helt ny måte uten å måtte bevege deg ut av døren – eller trosse FHIs smittevernanbefalinger.

Konserten vises på Facebook, Youtube, Aftenbladet/BYAS og TV Vest torsdag den 4. juni kl 20.30.

– Vi ønsket å bruke denne muligheten til å lage noe helt spesielt. Når vi først har muligheten til å vise frem musikken vår på en annen måte, enn en tradisjonell konsert, vil vi lage noe som både høres og ser ekstra bra ut. Vi har fått utfordre oss selv og våre samarbeidspartnere og vi har eksperimentert med kreative og kule visuelle og musikalske elementer som det ikke er er rom for i en vanlig rockekonsert. Det gleder vi oss til å vise til hele verden, sier Sløtface om prosjektet.

Event på Facebook

Konserten er den tredje i en serie presentert av Folken, Stavanger konserthus og Tou i samarbeid med filmproduksjonsselskapet Moxey. I tillegg er UFLAKKS Stavanger og Mablis festival en del av samarbeidet denne gangen.

Serien er gjort mulig med støtte fra Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Tidligere konserter:
“Skambankt i Zetlitz – en helaften”
“Isah i Zetlitz – med musikere fra Stavanger symfoniorkester”