Lindstrøm i Zetlitz

Folken.no
11/06/2020

Torsdag 18. juni kl 21.00 viser vi Lindstrøm live fra Zetlitz. Ta frem dansesko!

Lindstrøm er en ekstremt anerkjent og respektert produsent og remixer på den internasjonale klubbscenen. 18.juni 2020 får du et live klubbset fra Zetlitz i Stavanger konserthus!

Konserten vises torsdag 18. juni kl 21.00 på Facebook, YouTube, TV Vest og Byas. Reprise på TV Vest lørdag den 20. juni kl 22.00.

Lindstrøm fra Randaberg har vunnet et hav av priser og har remixet artister som LCD Soundsystem, Roxy Music og Franz Ferdinand. Siden singelen “I Feel Space” ble en klubbhit i 2005 har han et kultomdømme blant DJ’s over hele verden.

Her 15 år senere er han et household navn i store deler av den internasjonale elektroniske musikkscenen.

Sjekk også intervjuet musikkjournalist Guttorm Andreasen lagde med Hans-Peter Lindstrøm. Den moderne space discoens norske far forteller om sin musikalske oppvekst i Randaberg, fortsettelsen i Oslo og mye mer.

Vi gleder oss til å kunne invitere til den 5. episoden av konsertserien “…i Zetlitz” som Folken, Stavanger konserthus og Tou presenterer i samarbeid med filmproduksjonsselskapet Moxey med støtte fra Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Event på Facebook