Sløtface i Zetlitz – her ser du sendingen!

Sløtface
Folken.no
04/06/2020

I kveld, 4. juni 2020 kl 20.30, sender vi ca 45 minutter lang konsertfilm med Sløtface fra Zetlitz i Stavanger konserthus.

Sendingen starter kl 20.30 og varer cirka 45 minutter. Dette er mye mer enn en livestream – dette er en konsertfilm hvor Sløtface spiller hele sin siste skive “Sorry For The Late Reply”.

1. TV Vest
TV Vest vil ha den beste billed- og lydkvaliteten. Internasjonalt: Har du den nyeste versjonen av Apple TV kan du gratis følge direktesendingene fra TV Vest. Nasjonalt: Er du Altibox-kunde har du tilgang til TV Vest. Regionalt: Kunder hos Riks TV, GET og Altibox har tilgang til TV Vest.

2. YouTube
YouTube tilbyr en litt høyere bitrate enn Facebook. Du ser sendingen på YouTube her. Signalet fra YouTube kan du også følge på BYAS.no.

3. Facebook
Gå inn på Facebook-siden til Folken (eller Konserthuset eller Tou) og finn sendingen der. På Facebook kan du starte videotreff og gjøre det hele litt mer sosialt, kanskje enn hjemme i stuen?

Med andre ord. Du bestemmer! Har du Chromecast eller lignende er det bare å sørge for å få det opp på den største skjermen du har tilgjengelig.

Du bestemmer også selv om du har lyst å vippse et valgfritt beløp som du i så fald vippser til Folken til nummer 94249. En del av et eventuelt overskudd går til Antirasistisk Senter.

Vi gleder oss. Riktig god fornøyelse!

Event på Facebook