Todesking i Zetlitz den 11. juni 2020

Todesking
Folken.no
05/06/2020

Fjerde episode i konsertserien optatt i Stavanger konserthus er med Todesking fra Ullandhaug.

Med sine sylskarpe referanser til 80-talls thrash og black metal av ypperste sort, er Todesking et av Stavangers beste band nettopp nå. Black-metal trioen fra Ullandhaug har akkurat vært i studio og spilt inn sin debut-LP.

I 2018 vant Todesking først finalen i Wacken Open Air Metal Battle i Stavanger for så å vinne den nasjonale finalen i Oslo. Det sikret bandet en opptreden på den 75.000 publikummer store, verdenskjente metal festivalen Wacken Open Air i Tyskland.

Gled deg til en mørk seanse og åpen ild i Zetlitz!

Konserten vises på Facebook, Youtube, Aftenbladet/BYAS og TV Vest torsdag den 11. juni kl 21.00.

Event på Facebook