Thomas Dybdahl og Stavanger Symfoniorkester “i Zetlitz” – 11. september 2020

Thomas Dybdahl
Folken.no
28/08/2020

Se konsertfilmen i storsalen eller online!

Thomas Dybdahl tar – sammen med John Lilja, Ståle Birkeland og musikere fra Stavanger Symfoniorkester – ett skritt til siden fra det nye albumet “Fever” og gir oss en vakker konsert innspilt i foajéen i Stavanger konserthus.

Denne konserten kan du se på storskjerm i Storsalen på Folken. I tillegg vises konserten på Facebook, YouTube og TV Vest.

Konserten er en del av serien “i Zetlitz” presentert av Folken, Stavanger konserthus og Tou i samarbeid med Moxey og med økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsen SR-Bank. Tidligere har vi produsert konserter med Skambankt, Isah, Lindstrøm, Sløtface og Todesking. Kommende konserter er med NAG, Panic Attack!, Christina Flood og Beharie.

Billetter til visningen på Folken kjøper du her.