Vidar Schanche “The E(c)lectric Guitar” på Folken den 1. oktober 2020!

Vidar Schanche
Folken.no
24/08/2020

Hva skjer hvis Vidar Schanche gis tilgang til Folken en kveld, og eneste instruksjon er «gjør hva du vil»?

Kjøp billett

Vidar Schanche – blant annet kjent fra prosjekter som EGG3, Kitchen Orchestra, The Norwegians (Twin Peaks in Concert) i tillegg til Morten Abels bandhar satt sammen et ensemble av lydkunstnere, gitarister, en fiolinist, electronica-musikere og elektroakustiske musikere for å lage en helt unik kveld på Folken.

Musikken vil være en blanding av improvisert og komponert og ha en mørk undertone med innslag av sceniske element.

Ensemblet tar i bruk hele Folkensalen; det vil være gitarister oppi galleriet, musikere i konsertsalen og videokunst på lerret bak scenen. Dette er dessuten premieren på et nytt system utviklet av Dag Egil Njaa og Schanche, hvor Njaa befinner seg i Oslo under selve konserten, men spiller live med resten av ensemblet via verdens lengste kabel!

Event på Facebook