Alt-pop sensasjonen Kalandra til Folken den 2. oktober 2020!

Folken.no
03/09/2020

For fans av Aurora, Eivør, Highasakite, Gåte, Björk.

Kjøp billett

Kalandra leverer en mektig mix av alternativ rock og pop på en bunn av “nordic noir” som hurtigt har gjort bandet populært blant fans av Gåte, Eivor, Highasakite og Aurora. Musikerne deler en lidenskap for det særegne og vever forlokkende vokalmelodier inn i et rått og frigjørende lydbilde.

2019 var et begivenhetsrikt år for bandet. Fra å ramle inn på filmsettet til HBO Nordic serien “Beforeigners”, til å komponere to verk for serien, gav de også ut singelen “The Waiting Game” med tilhørende musikkvideo spilt inn i røft snøvær tusen meter over havet.

Kalandras cover av “Helvegen” av Wardruna har generert over en million visninger på YouTube, og i desember 2019 var bandet support for Seigmen – også på Folken.

Event på Facebook