Frøkedal & familien til Folken den 3. oktober 2020!

Folken.no
04/09/2020

Kjenner du ikke allerede Anne Lise Frøkedal og musikken hennes er det på høy tid å komme i gang.

Kjøp billett

Anne Lise Frøkedal har en egen evne til å røre ved dine innerste følelser med musikken sin. Nå rykker hun og Familien enda nærmere deg med sitt lunefulle, poetiske mørke. Høsten 2020 spiller de et knippe nær-akustiske konserter i et nedstrippet format.

Det blir før-premiere på sanger fra albumet som kommer til neste år og gamle låter i ny drakt, der vokal, fele, orgel og klimpreinstrumenter får plass til å skinne.

Anne Lise Frøkedal er en kompetent og inspirert musiker, gitarist, låtskriver og vokalist og karismatisk i liveopptredene sine. Hun er også fast medlem i grupper I Was A King og Lady Hardanger og har samarbeidet med blant andre Øystein Greni fra Bigbang.

Event på Facebook