Tortusa feat. Eivind Aarset til Mai:jazz 2020 på Folken den 7. oktober 2020!

Folken.no
04/09/2020

Når John Derek Bishop får med seg Eivind Aarset live kan du forvente en stemningsfuld og unik konsertopplevelse.

Kjøp billett

Du vet det er et rart år, når det er Mai:jazz i oktober…

Stavangerkunstneren John Derek Bishop (alias Tortusa) ga ut sitt debut album «I Know This Place – The Eivind Aarset Collages» på Jazzland Recordings i 2016 og albumet ble nominert til Spellemannsprisen i kategorien Elektronika.

Han har gitt ut to album til på Jazzland i 2018 og 2019 som har fått gode kritikker i inn- og utland. De siste 3 årene har Bishop turnert mye med ulike grupper i store deler av Europa.

Bishop bruker ulike former for både hardware og software til komposisjon og livefremføring, Gamle båndmaskiner, modulære synthesizere, samplere og en rekke andre verktøy er en del av instrumenteringen. Selve klangen og strukturen i lydbildet er hjørnesteinen i Bishops produksjoner.