Beharie og Christina Flood i Zetlitz – to konsertfilm

Folken.no
26/10/2020

Konsertene vises på Facebook, YouTube og TV Vest Rogaland.

Torsdag 29. oktober viser vi de siste to konsertene fra serien “…i Zetlitz” et samarbeid mellom Folken, Stavanger konserthus, Tou og produksjonsselskapet Moxey. Realisert med økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Beharie (Christian Beharie) er en ung, gammel sjel i et særegent uttrykk som balanserer mellom sårbarhet, identitetssøking og selvstendighet. Den såre vokalen er krydret med himmelske vokalharmonier, og befinner seg dypt inne i indie/soul-landskapet.
YouTube

24 år gamle Christina Flood er et nytt fjes i musikkbransjen, men har skrevet musikk siden hun var 9 år. I fjor høst ga hun ut sin første EP, «Husk meg (når det trengs)», hvor to av låtene kom i Spotifys egne «New Music Friday Norway» og «Morgenkaffe»-liste, også intervju på NRK P1.
YouTube