Folken søker ny daglig leder

Folken.no
23/12/2020

Folken er studenthuset i Stavanger sentrum for alle regionens studenter. Vi er premissleverandør for studentkultur, og er et kulturhus med tre barer, tre scener og et kulturtilbud som går gjennom hele semesteret. Samtidig er Folken en viktig scene og kulturinstitusjon regionalt og nasjonalt.

Du finner annonsen på Finn.no her.

En sjelden mulighet hos regionens studentkultur- og konserthus har dukket opp. Vår nye daglige leder skal lede utviklingen av Folken og skal bidra til at stiftelsen leverer på målsettingene gitt av styret. Daglig leder er administrativt ansvarlig for huset og har personalansvar for stiftelsens ansatte. Daglig leder rapporterer til stiftelsens styre.

Ansvarsområder: 

  • Ansvarlig for stiftelsens daglige drift
  • Sikre stiftelsens økonomiske resultat
  • Sikre høy student- og kulturaktivitet på huset
  • Ansvarlig for utførelsen av stiftelsens strategi
  • Skape god relasjon til studentorganisasjonene og samarbeidspartnere 
  • Være oppdatert på politiske forhold som angår stiftelsens arbeid og fremtid
  • Videreutvikling av Folkens rolle som en av Norges viktigste konsertarrangører

Vi søker deg som har god forståelse for studentkulturhusets rolle i regionen og kjennskap til norsk musikkbransje. Du trives med operative utfordringer og utviklingsprosesser, og har erfaring fra lignende arbeidsmiljø. Den rette kandidaten har ledererfaring og god kjennskap til kultursektoren. Du har god økonomisk innsikt og fortrinnsvis høyere utdanning. Du har gode fremstillingsevner og erfaring fra lignende rolle.

Eventuelle spørsmål rettes til styreleder Anne Marie Lund, 410 11 272 eller Sander Thomassen, 934 81 901. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad og CV sendes via finn.no snarest og senest innen 24.01.2021.