Førjulskonserter med Bigbang onsdag den 16. desember 2020!

Bigbang - foto: Christer Håvarstein
Folken.no
11/12/2020

Vi inviterer - med meget kort varsel - til to eksklusive førjulskonserter på Folken onsdag 16. desember.

Billetter i salg lørdag 12. desember kl 09:00! Kun 50 plasser per konsert.

For noen uker siden ble det klart at Bigbang måtte avlyse sin tradisjonsrike førjulsturné. Nå er også konserten i Oslo som bandet til det siste hadde håpet å kunne gjennomføre avlyst på grunn av den videreførte nedstengingen i Oslo.

Band og crew hadde sett fram til å møte (litt) publikum igjen og vi vil ikke gi helt slipp på den tanken. Turneen er kansellert, men nå har gjengen svingt seg rundt for å få til en konsert hos oss på Folken der Bigbang også har lange førjulstradisjoner.

Vi kan derfor – med meget kort varsel – invitere til to eksklusive og intime konserter på Folken onsdag 16. desember. Dette blir da Bigbangs eneste førjulskonserter i år og definitivt de siste i koronaåret 2020.

Konsertstart kl 18:00 – Billetter her
Konsertstart kl 21:00 – Billetter her