Embla and the Karidotters til Folken den 28. april 2021

Folken.no
01/02/2021

Et nydelig tilskudd til den voksende Nordicana-scenen!

Kjøp billett

Embla Karidotter var trommis i Razika i 13 år. Nå dyrker hun sin livslange kjærlighet til country og americana fremst på scenen med det stjernespekkede bandet The Karidotters i ryggen.

Marie Moe (Razika, brenn., Slomosa) på bass, Nils Jørgen Nilsen (Honningbarna, The Needs, Sløtface) på trommer, Tor-Arne Vikingstad (Sløtface) på gitar og Simen Følstad Nilsen (Aiming for Enrike) på lap steel kommer til Folken sammen med Embla Karidotter denne kvelden.

Forestill deg at Lana Del Rey gikk country, at Patsy Cline lagde soundtracket til Twin Peaks eller at Orville Peck var en kvinne fra Bergen – enkelt, ikke sant? Inspirert av Dolly Parton, Townes Van Zandt, Charlie Rich og Roy Orbison passet ikke Emblas låter alltid inn i et band som opererte innenfor indie, ska og nyveiv. Men det er kanskje nettopp denne musikalske bakgrunnen som gjøre hennes variant av americana såpass unik.

Sjekk ut de første låtene på Spotify og kom deg på konserten. Dette blir bra!