Open Club Day 2021 – en markering av motstandskraft og solidaritet

Folken.no
06/02/2021

Som en del av det europeiske nettverket for konsertarrangører Live DMA markerer Folken Open Club Day idag, den 6. februar 2021.

Dette er den fjerde utgaven av Open Club Day. Vanligvis er det en dag hvor konsert- og kulturscener åpner dørene på dagtid og inviterer publikum innenfor for å se hva som skjer bak kulissene. Det gir et innblikk i litt mer av det arbeidet som blir gjort på scenene, som publikum vanligvis ikke ser når lyset i salen er dempet og musikken er høy!

I år har vi – på samme måte som mange av våre europeiske kolleger – ikke anledning til å åpne dørene på grunn av koronapandemien. Men en markering av dagen og en påminnelse om den vanskelige situasjonen klubber og konsertscener i hele Europa står i, er kanskje derfor ekstra viktig i år.

Vi gleder oss til å kunne åpne dørene og ta imot publikum igjen og lover å gjøre det så snart vi bare kan!

I mellomtiden håper vi at dere vil signere oppropet fra Live DMA på siden her (under “Sign & participate”) og legge et konsertminne fra Folken ut på Instagram eller Facebook. Tagg oss @folken1988 og bruk hashtag #openclubday.