Slik gjennomfører vi arrangementene nå

Folken.no
03/03/2021

Restriksjoner for arrangementer, krav og råd om smittevern endrer seg med jevne mellomrom. Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler.

Oppdatert 24. september 2021:

Vi følger til enhver tid gjeldende råd og anbefalinger for arrangementer. Det viktigste er sunn fornuft og god hygiene – uavhengig av pandemi! Håndsprit er fortsatt tilgjengelig, å holde avstand til andre gjester og bli hjemme hvis du har symptomer på sykdom er god stil.

Per lørdag 25. september kl 16:00 er restriksjonene for arrangementer opphevet. Vi går derfor tilbake til det vi har savnet siden 12. mars 2020. Det gleder vi oss til og vi er veldig klare for at legge ut på reisen tilbake til normalen sammen med publikum! Men det er uanset om det er covid-19 eller annet kjipt med feber og sykdom, så vi håper at publikum vil fortsette med å ta vare på hverandre, ansatte og frivillige på Folken.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på mail, telefon eller Messenger på Facebook.

Takk for at du går på Folken!