Slik gjennomfører vi arrangementene nå

Folken.no
03/03/2021

Restriksjoner for arrangementer, krav og råd om smittevern endrer seg med jevne mellomrom. Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler.

Med gjeldende regler per 3. mars 2021. Oppdateres fortløpende.

Restriksjoner for arrangementer, krav og råd om smittevern endrer seg med jevne mellomrom. Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler.

Idag – onsdag 3. mars 2021 – åpner vi dørene igjen for første gang siden midten av desember 2020.

For deg som gjest i Akvariet eller publikum på et arrangement på Folken er det viktig å vite:

  1. Reglene og anbefalingene om å holde avstand gjelder fortsatt. Vi sørger for faste tilviste plasser og det er viktig at du hjelper oss og respekterer at vi må sørge for, at publikum overholder avstand.
  2. God hygiene er fortsatt helt sentral for å forebygge smitte. Sprit er tilgjengelig o.s.v. Bli hjemme hvis du har symptomer på sykdom. You know the drill!
  3. I Akvariet har vi alkoholservering og spiseplikt. Vi har tre enkle retter å velge imellom som kommer fra våre venner på Clarion Hotell og bestilles hos oss.
  4. I Storsalen har vi per idag ingen alkoholservering. Det er ikke tillatt å ta med drikke fra Akvariet opp i salen.
  5. Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene. Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte oss snarest på telefon 51564444 eller e-post til pr@folken.no og be om refusjon. Vi refunderer ekskl. avgift.
  6. Vi registrerer dit besøk på Folken for å sikre enklest mulig smittesporing. Når du kommer til Folken ber vi deg registrere ditt besøk.

Ikke optimalt, men sånn må det være. Og på den måten kan vi i hvert fall møtes litt!

Takk for at du går på Folken!