Slik gjennomfører vi arrangementene nå

Folken.no
03/03/2021

Restriksjoner for arrangementer, krav og råd om smittevern endrer seg med jevne mellomrom. Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler.

Per 6. mai 2021:

Fra og med fredag 7. mai åpner vi igjen dørene ved arrangement!

Vi følger til enhver tid gjeldende regler og retningslinjer for arrangementer.

  1. Vi har plass til inntil 100 sittende gjester i storsalen. Du får tilvist en plass ved ankomst og må bli på den plassen under arrangementet. Du får dessverre ikke lov å mingle med venner og kjente. Det er viktig at krav om å holde avstand overholdes.
  2. Så lenge det er krav om matservering har vi ikke alkoholservering på arrangementer i storsalen. I Akvariet har vi alkoholservering for de som spiser. Vi har tre enkle retter å velge imellom som kommer fra våre venner på Clarion Hotell og bestilles hos oss. Skjenkestopp er kl 22:00. Det er ikke mulig å ta med seg drikke fra Akvariet opp i storsalen.
  3. God hygiene er fortsatt helt sentralt for å forebygge smitte. Sprit er tilgjengelig. Bli hjemme hvis du har symptomer på sykdom. Bruk av munnbind er ikke påbudt.
  4. Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene. Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte oss snarest på telefon 51564444 eller e-post til pr@folken.no og be om refusjon. Vi refunderer ekskl. avgift.
  5. Vi registrerer ditt besøk på Folken for å sikre enklest mulig smittesporing.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på mail, telefon eller Messenger på Facebook.

Takk for at du går på Folken (likevel)!