Dutty Dior til Folken den 15. mai 2021!

Folken.no
19/04/2021

Dutty Dior har på kort tid blitt en av Norges mest populære artister - nå tar han endelig turen til Stavanger!

Kjøp billett

Det føles jo litt rart å offentliggjøre nye konserter inn i denne usikre tiden, men vi må bare fortsette å tro på at det snart blir bedre og at det vil gå an å gjennomføre konserter igjen snart.

Da er vi veldig fornøyd med å kunne få Dutty Dior til Stavanger og Folken! Sammen med Isah hadde han sitt store gjennombrudd i 2019 med monster hiten «Hallo» som vant prisen for årets låt på P3 Gull. Siden har han hatt en rekke profilerte og kritikerroste utgivelser som «BHD» i tillegg til å bidra på låter med Unge Ferrari og Kjartan Lauritzen.

Dutty Dior har vært spellemannsnominert, han er P3 Gull vinner, han har over 45 millioner streams på Spotify og har opptrådt på noen av Norges mest populære festivaler som Kadetten og Stavernfestivalen. Vi gleder oss til å få besøk på Folken!

Event på Facebook