Svenske Sarah Klang til Stavanger og Folken 19. februar 2022

Sarah Klang til Folken!
Folken.no
22/06/2021

«En av de mest självklara stjärnor som fötts.» – Gaffa Sverige

Kjøp billett

Sarah Klang er en superstjerne in the making. Singer-songwriteren fra Gøteborg serverer nydelige poplåter med country- og Americana-vibber, med en silkemyk og betryggende stemme som gir litt den samme følelsen som en varm kopp kakao og ulltøfler på en kald vinterdag.

«Sarah Klang kan få änglar att gråta» – Norrbottens-Kuriren

Sarah Klang slo gjennom i 2018 med debuten «Love In The Milky Way», som ga henne både nummer én-plassering på de svenske listene, en svensk Grammy-pris for «beste alternative pop», og både en Skandinavisk turné med fullsatte saler og en liten Europaturné. Tidligere har hun vært med First Aid Kit på deres arenaturné, før hun beriket oss med det fantastiske albumet, «Creamy Blue», i 2019. Nå i mai slapp hun nok et kremalbum, «VIRGO», også denne til kritikerros. 

Musikken hennes gir oss en følelse av drømmende melankoli, som jo resonnerer godt med våre kalde, nordiske hjerter. Varmt og kaldt på samme tid, og akk, så vakkert. Hun har også skaffet seg et rykte på å være en eksepsjonelt god liveartist, så dette blir med andre ord en kveld du ikke bør gå glipp av om du vet ditt eget musikalske beste.

Event på Facebook
www.sarahklang.com