Julekonserter med Bigbang 8. og 9. desember 2021!

Folken.no
13/09/2021

Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn.

Kjøp billett

9. desember er utsolgt! Ekstrakonsert den 8. desember i salg nå! Etter et 2020 preget av kanselleringer og en desember som stort sett ble tilbragt hjemme i stua, er Øystein, Niko og Olaf klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen. 

Med 10 studioalbum, hele syv Spellemannnominasjoner og mange førsteplasser på VG-lista bak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne. Syv nominasjoner til Spellemann uten å vinne må vel i seg selv være en slags rekord.

Den foreløpig siste utgivelsen Glory Chord dukket opp i 2019 etter en lang albumpause og Glory Chord turnéen pågikk fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet. Nå er det endelig lys i tunellen og vi gleder oss stort til at “Girl in Oslo”, “To the Mountains”, “Wild Bird” og andre livefavoritter får jula tilbake på sporet.