Konserten med Seigmen flyttes fra desember 2021 til mai 2022

Folken.no
19/11/2021

Ny dato er 25. mai 2022!

Kjøpte billetter gjelder på ny dato. Informasjon om refusjon er sendt ut på e-post til alle med kjøpt billett. Kan du ikke se at du har mottat e-post fra oss, sjekk også spam-/søppelpost. Ta evt. kontakt med oss på mail pr@folken.no.

Melding fra Seigmen
I midten av oktober skjedde det som ikke måtte skje, Alex ble lagt inn på sykehuset med korona. Vi hadde alle fryktet dette, på grunn av svekket immunforsvar er vår kjære vokalist i kategorien «spesielt utsatte» og vi skal nøye oss med å si at dette gikk så langt i feil retning at vi en stund fryktet det verste. Takket være eksperimentell medisinering og sterk vilje snudde situasjonen seg i siste liten og han kom seg gjennom det.

Hilsen fra Alex
Til alle venner og fans av Seigmen. Jeg er ute av sykehuset og i gang med rehabilitering og oppfølging. Denne opplevelsen har vært utrolig tøff, både fysisk og psykisk, og jeg må ta tiden til hjelp for å komme tilbake i form. Tanken på å stå på en scene igjen og møte fansen er en stor motivasjon og jeg ser fram til den dagen det kan skje. Inntil da trenger jeg ro til å fokusere på helsa og jeg ber om forståelse for at jeg må trekke meg tilbake for en periode. Takk for at dere er der, jeg gleder meg til å se dere alle igjen neste år!

Vi på Folken ønsker Alex rask og god bedring!