Mai:jazz 2019: Knut Reiersrud band

Friday 10/05
22:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Mai:jazz 2019 presenterer: Knut Reiersrud Band

Etter en utsolgt og forrykende konsert på Spor:5 i 2018 var det ikke tvil – vi måtte få Knut Reiersrud Band tilbake til Stavanger og til Maijazz. Albumet «Heat» som ble utgitt på Jazzland Records (2018) har fått strålende kritikker og er et absolutt must å få med seg i konsertformat!

Knut Reiersrud er en bauta i norsk musikkliv og har utviklet et helt eget uttrykk med elementer fra musikkformer over hele verden. Han er prisbelønnet både som gitarist og komponist og er internasjonalt kjent fra en lang rekke samarbeid med andre artister. Knut Reiersrud er unik og har en evne til alltid å være relevant, overraskende og nyskapende. Med seg i bandet har han fire av landets aller fremste og hardest arbeidende rytme- og toneleverandører; David Wallumrød på tangenter, gitarist Bjørn Holm, bassist Nikolai Hængsle Eilertsen og trommeslager Andreas Bye, som rett og slett er noe av det beste fra norsk musikkliv. Dette blir et fyrverkeri av en konsert og gledelig gjensyn!

Knut Reiersrud – gitarer, David Wallumrød – tangenter, Bjørn Holm – gitar, Nikolai Hængsle Eilertsen – bass, Andreas Bye – trommer.