FOAMMM

Saturday 25/05
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Akvariet åpner kl 18.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge.

FOAMMMs kreative hybrid av shoegaze, psych, drømmende indie og slacker rock har spredt godt om seg siden bandet ble dannet i 2015. Fem akkurat passe forskjellige hoder som har testet grensene sine og kontinuerlig utvidet uttrykket sitt med en imponerende sjelden ro.

Etter suksessen de hadde etter slipp av debut-EPen i 2016 og en jevn strøm av konserter på både festivaler, turné med kanadiske Ought, på små klubbscener og som support for storheter som Garbage og Fat White Family, tok FOAMMM to steg tilbake for å rette alt fokus mot det kommende debutalbumet. Resultatet er en enda mer utviklet og original vri på det alternative landskapet de alltid har befunnet seg i, uten å røre tilgjengeligheten det minste. Tvert i mot så er de mer kompromissløst tilgjengelige enn noensinne.

Første singel, «Isengard», har så langt fått fantastisk mottagelse. En briljant komponert låt som viser bandets unike og tilbakelente kreativitet. Vi gleder oss til å dele mer etter hvert som vi nærmer oss albumslipp!

Det selvtitulerte debutalbumet er ute på Sheep Chase Records 26.april!

Event på Facebook