Geoff Tate - EMPIRE 30 års jubileumsturne!

Sunday 26/01
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge

Brynerocken presenterer Geoff Tate - EMPIRE 30 års jubileumsturne!

"Can't you feel it coming? EMPIRE!
Can't you hear it coming? EMPIRE!
Here comes 2020 and that sound you hear and vibration you feel is Operation: Mindcrime."

Goeff Tate og bandet legger ut på deres kommende turné i Europa neste år og skal feire EMPIREs 30-årsjubileum. Albumet ble utgitt i august 1990 og ga seks singler ("Empire", "Silent Lucidity", "Best I Can", "Jet City Woman", "Another Rainy Night (without you)" og "Anybody Listening?") Albumet er hittil det mest solgte albumet til Queensryche med salg på over tre millioner plater, og fikk tre-platina plater. GEOFF og bandet - består av Kieran Robertson på gitar, Jack Ross på bass, Scott Moughton på gitar og Felix Bohnke på trommer. Bandet fremfører alle de elleve sangene fra albumet, i sin helhet.

For å toppe alt så spiller de også Queensryches andre studioalbum, "Rage for Order", som bla inneholder låter som, "Gonna Get Close to You", "The Whisper" og "Walk in the Shadows”. JA, DU LESTE RIKTIG! "Rage for Order" og "Empire" alt på en kveld!

Med som support er Saint Deamon, bandet er aktuell med ny plate og er for mange kjent for hitten ”My Heart”. Bandet ble startet i 2006 og har gitt ut flere magiske plater samt bla spilt på ProgPower i USA.

Saint Deamon består av
Jan Thore Grefstad: Lead Vocals
Toya Johansson: Guitar
Nobby Noberg: Bass Guitar
Jarle Byberg: Drums

Event på Facebook