Leprous + support: Maraton + Dreamarcher

Friday 29/11
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge.

Innovativ, progressiv metal - Leprous til Folken den 29. november 2019

I en sjanger hvor det er vanskelig å skille seg ut har Leprous inntatt en tydelig posisjon. Bandet slapp sitt femte album, ”Malina” i 2017, og mottok strålende kritikker. Samme året tok de fatt på sin største turné som headlinere, og høsten 2017 fylte de også Vulkan Arena i Oslo.

Fra før av har bandet også albumene "Tall Poppy Syndrome", "Bilateral", "Coal"og "The Congregation". Sistnevnte fikk enorm suksess - men bandet tar ikke suksess som en selvfølge. De har fortsatt å jobbe hardt og pushe grenser.

I 2018 slapp de singelen "Golden Prayers" og i januar 2019 kom deres coverversjon av Massiv Attacks "Angel", samt en musikkvideo. Leprous er kjent for deres stemningsfulle blanding av polyrytmiske spor, melankolske atmosfærer, melodisk vokal og stikkende tekster og kalenderen deres inneholder utsolgte konserter verden over.

Leprous er et av Norges største og mest aktuelle progband. Nå kommer de til Folken for første gang!

Support: Maraton

Beskrevet som "skamløst melodisk", skyver Maraton grensene og blander stiler som prog, rock og pop inn i sin forheksende  musikk. Med mer enn en halv million strømninger på alle plattformer, var Maraton Norges mest strømmet prog-debutband i 2018. Maraton er i tillegg det eneste norske bandet som har spilt på Roskilde Festival med kun én tidligere utgitt single!

MARATON slapp sitt debutalbum «META» 26. april 2019 via Indie Recordings.

Support: Dreamarcher

Dreamarcher er et progressivt metalband med base i Oslo. Med deres kombinasjon av scream- og clean-vokaler og en miks av knallhardt mørke og drømmende ambiens, balanserer de mesterlig mellom det hardtslående og fintfølende. Dreamarcher slapp sin andre fullengder i september i år, til strålende anmeldelser.

Event på Facebook