Comedy Box: Stand up klubbkveld med Steinar Sagen

Friday 20/09
21:00

Om arrangementet:

BILLETTER KJØPES HER

Denne gang knuser Comedy Box stortrommen med Steinar Sagen som headliner og André Jerman som konferansier - i Storsalen på Folken!

Event på Facebook

Steinar Sagen er headliner! Han er nok mest kjent fra Radioresepsjonen, der han er fast paneldeltaker sammen med Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim. Ellers har han i en årrekke vært NRK-profil med en rekke TV-produksjoner; blant annet TV-serien "Side om side". I tillegg til at han ofte er å se på TV Norges "Brille". Han er fantastisk, et unikum, en legende, og vi gleder oss til å se ham pryde Storsalen på Folken denne september-kvelden!

Kveldens konferansier er André Jerman, som siden oppstarten i 2004 har etablert seg på standupscener over hele Norge. Med kjappe punchlines, selvironi og historier får han alltid publikum med inn i sin verden. Han har vært med på flere show og turnéer sammen med noen av Norges største komikere; f.eks. «Humorgalla» med Thomas Giertsen, Juleturné med Dagfinn Lyngbø og «Latter on Tour» med Jonas Bergland, Sigrid Bonde Tusvik og Jonna Støme. Han er for tiden en mye brukt konferansier, og er aktuell med forestillingen ”Ute på prøve”.

Kjetil Melkevik fra Hundvåg, jobber til daglig som frisør av dukker. Så hvis du har noen dukker som trenger en hårklipp så er Kjetil Melkevik mannen. Det viktigste å huske på er at "når en dukke først er klippet, er det ingen vei tilbake," som Kjetil har lært på den harde måten. Med tiden vil Kjetil også kunne tilby hår-forlengelse til dukker, men det vil nok ikke skje før i 2020, tidligst, rundt 19. april sikkert, eller kanskje en annen dato, ettersom han nå fokuserer på standupen.

Jonny Bayer har på rakettfart gjort seg gjeldende i stand up miljøet i Bergen. Med bakgrunn fra radiobransjen tok han i 2016 steget ut på humorscenen. Kort tid etter sin debut vant han Comedy Fight Club på Ricks. I mars 2018 debuterte han på engelsk på The Comedy Store i Hollywood. Jonny er en sjarmerende og uredd pratmaker som elsker å utforske faget. Han har god publikumskontakt og er kjapp i replikken, noe som gir ham frihet til å være spontan på scenen.

Mohammed Basefer er "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", som har mange overraskende sider - så stram skolissene folkens! Stavangermannen har spredd latter i Rogaland og Bergen gjennom de siste 3 årene. Forventningene er alltid høye når "Moi Hart" entrer scenen, og slikt bør det være for en Mohammed som han.