Gehenna + Blood Red Throne + Deception

Saturday 25/01
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Hardtslående helaften med Gehenna, Blood Red Throne og Deception.

Unge lovende Deception fra Stavanger slapp ny plate nå i høst og er klare for å fremføre dette på Folken. Deception har en imponerende CV til tross for lav gjennomsnittsalder i bandet. Turné med Nile, support for Testament og Kvelertak, på festivalplakater som Bloodstock og Karmøygeddon for å nevne noe. Ungguttene har turnert mye med Blood Red Throne dette året, og nå har dere sjangsen til å få med dere denne kraftkomboen i storsalen på Folken.

Blood Red Throne er nok et kjent navn for de fleste som liker dødsmetal. Snart 22 år, 9 album og nå kommer sørlendingene til byen med siste utgivelse, "Fit To Kill". Bandet har gjort support og turnert med band som Cannibal Corpse og Dimmu Borgir. Under Blood Red Thrones opptreden denne kvelden, vil dere få servert definisjonen på groovy Death Metal.

Kvelden avsluttes med selveste Gehenna fra Stavanger. Et av de viktige bandene fra den omtalte "andre bølgen" av svartmetallen. Med album som "First Spell" og "Through the Veils of Darkness" er dette et band få fans av den norske svartmetallen ikke har hørt om. De har spilt på festivaler som Wacken og Hellfest og turnert med Gorgoroth og Taake.

Event på Facebook