Skambankt

Friday 19/02
21:30
Utsolgt

Om arrangementet:

På grunn av gjeldende og forventede restriksjoner er kapasiteten på konserten redusert. Alle med kjøpt billett har fått tilsendt mail med informasjon fra oss til adressen brukt ved kjøpet. Har du kjøpt billett, men finner ikke mail fra oss kan du ta kontakt med oss på mail pr@folken.no. Husk også å sjekke spamfilter og søppelpostmappen.

Fredag 19. og lørdag 20. februar 2021 kl 18:00 og 21:30.
Aldersgrense 18 år eller med verge.

Med det nye albumet «Jærtegn», som slippes i januar, er Skambankt klare til hva enn som måtte komme i 2021. 2020 tok en overraskende vending for oss alle. Planen for Skambankt sin del var å spille inn et kick ass rockealbum, skru opp volumet og energinivået mange hakk etter det akustiske albumet bandet utga i 2019. Så kom pandemien.

Utsiktene til å spille klassiske rockekonserter med det aller første er ikke optimale. Derfor ble rockedemoene lagt på vent og «Jærtegn» ble til. Bandet har utfordret seg selv til å fortsette i sporet til «1994», men med utvidede rammer. Det har resultert i er stort, vakkert, tøft og et mer nedpå album enn det folk vanligvis forbinder med Skambankt.

Sjekk ut videoen til den nye singelen "Hadde eg bare visst" her.

Event på Facebook