NY DATO: FRISINN festkveld #2: LIKHET

Saturday 18/04
19:00

Om arrangementet:

12. mars 2020
Som et ledd i den nasjonale helsedugnaden med å begrense utbredelsen av koronavirus i Norge er innholdet i denne forestillingen inntil videre flyttet til den 18. april. Vi jobber med å finne en ny dato for FRISINN2020 #3 på et senere tidspunkt.

Kjøpte billetter gjelder på ny dato.

- - - - -

Tiden er inne for å ta opp arven. Dette er ikke et jubileum, det er en gjenoppstandelse. Velkommen til FRISINN 2020 - tre unike festforestillinger som sammen danner en helhet. Av og med Amund Sjølie Sveen og Kitchen Orchestra.

Oljealderen går mot slutten, robotene kommer, Trump har kjøpt et presidentvalg, gapet mellom fattig og rik øker, EU rakner og våre folkevalgte sliter med å vise oss en farbar vei mot en lykkelig framtid. Hva gjør vi?

For nøyaktig 80 år siden hadde arbeideravholdslaget FRISINN sin storhetstid i Stavanger. Folk fylte gatene med flagg og allsang, drev idrett og samfunnsarbeid. Framtiden var åpen og håpefull. Frisinn nådde sitt høydepunkt med Arbeidernes lørdagskvelder våren 1940, tre kulturkvelder i byens nye storstue, Folkets hus; det var sang og dans, boksing og foredrag, Grieg og swing, mat og luftgeværskyting.

Er det mulig å tenne håpet igjen?
Er folk i Stavanger klare for likhet, frihet og fellesskap i 2020?

#1 - FRIHET - lørdag 15. feb
#2 - LIKHET - lørdag 14. mars
#3 - FELLESSKAP - lørdag 18. april

FRISINN 2020 er et prosjekt som ledes av kunstner Amund Sjølie Sveen. Fast husband er Kitchen Orchestra. I tillegg kommer en rekke musikalske gjester og andre medvirkende som varierer fra gang til gang, blant annet: Viking bokseklubb, SJOKK - Sosialistisk kor, Janove, Gunnar Roalkvam, Stavanger Diamonds Cheersport, Svein Tang Wa, Britt-Synnøve Johansen, Liv Hanne Haugen, Erik Stifjell…

Se event på Facebook for detaljer.

Følg Frisinn på Facebook
www.frisinn2020.no