Kanaan

Thursday 05/11
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

På grunn av gjeldende restriksjoner for arrangementer selges billettene fortrinnsvis samlet i grupper av 2 eller 3 personer.

Den norske powertrioen Kanaan spiller en kreativ blanding av eksplosiv psykedelia, stonerrock og jazz. Inspirert av kraut, tungrock og improvisasjon har trioen gjort seg bemerket som et sterkt liveband. Kombinasjonen av tunge riff, suggererende jammepartier og sterke melodier har vist seg å være en uslåelig kombinasjon og har resultert i applauderte konserter på en rekke etablerte scener både i Norge og Europa.

Bandet slapp sitt debutalbum "Windborne" i 2018 på det danske kultselskapet El Paraiso Records – et album som etter kort tid høstet gode tilbakemeldinger av kritikere og publikum i Europa. Etterfulgt av plateslippet gjorde bandet en to ukers turne i Europa, med strålende tilbakemeldinger.

I februar 2020 slapp Kanaan sitt album "Odense Sessions". Et fritt improvisert album som dokumenterte et fruktbart møte med den danske multiinstrumentalisten Jonas Munk.  Senere samme vår slapp Kanaan sitt andre ordinær studioalbum "Double Sun", som er en tyngre og mer produsert affære, laget av et band som har en tydelig visjon og håndverket til å dra det ambisiøse prosjektet i land.

Kanaan på Spotify
Kanaan på YouTube