'En Psykotisk Håndbok' med Ole MAA

Friday 26/11
20:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 19:30
Start 20:00
Event på Facebook

Urban Rebels Production og The Comedy Box er stolte av å presentere "En Psykotisk Håndbok" med Ole MAA i Grottene, Folken i Stavanger!

I konsertforestillingen «En Psykotisk Håndbok» tar Ole MAA publikum med på en musikalsk, humoristisk og lærerik berg-og-dalbane. De får innblikk i hvordan det er å være psykotisk, deprimert og manisk, både fra Ole sitt hodes perspektiv og fra de som så han utenfra. 

Ole MAA har en lang og innholdsrik karriere bak seg som både utøvende musiker, sanger og produsent. På den ene siden har han samarbeidet med artister i hip-hop miljøet som Karpe, Madcon, Kamelen og Jaa9 & OnklP, og på den andre siden har han spilt hundrevis av forestillinger med musikalske komikere som Bye & Rønning, Marit Voldsæter, Kristian Valen, Åsleik Engmark, Hilde Louise Asbjørnsen og Espen Beranek Holm. I 2011 måtte han sette karrieren på vent fordi han ble tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus flere ganger. Det resulterte i at han fikk diagnosen Bipolar lidelse. 

I «En Psykotisk Håndbok» forteller Ole sin historie fra ungdomsårene da han holdt på med med alt fra skolerevyer, storband og boyband og videre hvordan det la grunnlaget for hans musikkarriere som startet i 2005. Han måtte etterhvert lære seg å navigere i en kjendisverden der alkohol, festing og selvmedisinering er dagligdags for mange, noe som Ole erfarte både på godt og vondt med sin egen psyke. Underveis i «En Psykotisk Håndbok» får publikum tips og råd som kan bidra til å øke kunnskap om mental helse og hvordan legge merke til kjennetegn. 

Konsertforestillingen hadde premiere høsten 2020. Ole MAA spilte 6 utsolgte forestillinger og hadde flere turnédatoer planlagt, men så ble det lockdown i November og han måtte sette turneen på pause. Denne høsten skal han endelig ut på veien og lære publikum mer om bipolar lidelse med sin musikk og selvopplevde historier.