UFLAKKS: FLTY BRGR GRL

Friday 06/10
19:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Spilles i Grottene
Dører 18:30
Konsertstart 19:00
Fri aldersgrense
Rusfritt arrangement
Event på Facebook

UFLAKKS presenterer FLTY BRGR GRL i Grottene på Folken
Beatrix og Sarah utgjør FLTY BRGR GRL - en sjarmerende Oslo-basert duo som byr på leken, humørsyk og lengselsfull tenåringsmusikk om ubesvart kjærlighet og det å like noen altfor mye. I sammenheng med deres andre albumslipp «Happily Ever Never», legger de ut på Norgesturne og tar med seg gjengen sin bestående av trommis Ragnhild Nelvik Bruseth, bassist Abdi Baisa og gitarist Marcus Calvert.

"Med statisk rytme, vindskjev gitar og tangenter hentet fra et pastellfarget skoleball, klarer duoen raskt å fenge. Sleng på en eviggrønn tekst om knuste hjerter satt til en sløy melodi, og plutselig har du oppskriften på en sursøt sensommer.” – Eivind August, Aftenposten

“Den bråkete gitaren og smått naive teksten er et bevis på at FLTY BRGR GRL uten tvil er et kjærkomment tilskudd til garasjepop-sjangeren her til lands! ”
– Anne Nor Sørensen, NRK P3

Hjemmeside | Instagram | Spotify

UFLAKKS Stavanger er en ungdomsarrangørgruppe som arrangerer konserter av og for ungdom. Gruppen veiledes av AKKS Stavanger.

AKKS Stavanger er en idealistisk medlemsorganisasjon som jobber for likestilling og mangfold i norsk musikk. AKKS veileder UFLAKKS-prosjektet. Bli medlem så sikrer du at vi kan fortsette å arrangere rusfrie konserter med dine yndlingsartister! Les mer og registrer deg som medlem her.