FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hva er Folken?
Folken er studentenes kulturhus i sentrum av Stavanger, for alle studenter uansett utdanningsinstitusjon. Vi er et kulturhus med tre barer, tre scener og et kulturtilbud som går gjennom hele semesteret. 

Folken fokuserer på studentaktiviteter og kulturopplevelser, og drives hovedsakelig av frivillige studenter. Sammen sørger studentene for nærmere 350 arrangementer i året med blant annet konserter, kunstutstillinger, quiz, studentkro, debatter og revyer.

Vi har tre scener og barer: Storsalen, Akvariet og Grottene.

Som student eller studentorganisasjon kan du også fritt bruke lokalene til møter, klassefester eller andre arrangementer så lenge datoen passer! Vi leier også ut til private selskaper.

Når starter konserten?
Tidene for når dørene åpner og når arrangementet starter står på billetten. Tiden angitt i programmet er konsertstart.

 Dørene til konsertlokalet vil vanligvis åpne en time før konsertstart. Kaféens åpningstider er mandag til lørdag fra kl 18.00.

Er du fortsatt i tvil, kan du ta kontakt på telefon.

Kan jeg bli i lokalet og drikke øl etter konserten?
Seff! Og om noen sier noe annet, henviser du blot til nettsiden her. Det kan være at du bør sjekke om Kafé Akvariet ikke er ett koseligere lokale enn salen.

Hvor mange folk er der plass til på Folken?
Publikumskapasitet er 650 i Storsalen, 180 på konserter i Grottene og ca 100 i Kafé Akvariet.

Grottene er godkjent for 300 personer, men vi selger maksimalt 180 billetter til konserter.

Do you speak English?
Yes, we do. Click here.

Er der en garderobe?
Desverre har vi ikke fast garderobe på Folken.

Jeg glemte noe på Folken.
Henvend deg til bartenderen på jobb i våre ordinære åpningstider eller send e-post til gjenglemt@folken.no. Skulle det være veldig akutt kan du prøve å ringe oss i kontortiden 09:30-14:00 på telefon 51564444.

Ledsagerbevis
?
Folken aksepterer ledsagerbevis.

 Kortinnehaver må løse billett, og én ledsager kan være gratis følge. Ledsagerkort må forevises ved adgang til konserten.