For studenter

Folken er studentenes kulturhus i Stavanger. Har du lyst å gjøre noe for dine medstudenter og byen? Ta kontakt med oss.

Du kan bli med som frivillig på Folken eller arrangere dine egne arrangementer med Folken som samarbeidspartner og hjelpende hånd. For studenter, studentorganisasjoner og linjeforeninger er det gratis å leie Folken til studentrelaterte aktiviteter!

Vi har flere grupper som driver med alt mellom himmel og jord. Går du og ruger på en liten DJ, arrangør, fotograf eller rockestjerne? Vi har alltid plass til flere folk både foran, bak og på scenen. Lyst å arrangere debatter? Gå arrangørskole? Lyst på en bedre studiehverdag med kulturelle og sosiale innslag? Lyst å oppleve Stavangers største takhøyde?

For mer info om hvilke muligheter du har på Folken ta gjerne kontaktblimed@folken.no eller +47 51564444.

Finn mer informasjon på siden ‘bli frivillig‘.

Studentrabatt

Som Studentenes kulturhus gir vi selvsagt studentrabatter. For å få dette må du være student offentlig eller privat høgskole/universitet, Politihøgskole eller Befalskole. Elever på videregående skole som er over 18 år kan også få studentrabatt.

For å få studentrabatt må du ha med et studentkort eller elevbevis. Dersom du studerer ved en institusjon som ikke utsteder studentbevis må du ha kvittering for betalt semesteravgift eller annen dokumentasjon.

 

Utenlandske studentbevis aksepteres på Folken. Det må da være studentbevis fra universitet eller høgskole.