John Olav Nilsen & Nordsjøen spiller Gjengen

Friday 18/10
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge.

John Olav Nilsen & Nordsjøen fremfører For Sant Til Å Være Godt i sin helhet

I 2009 slo John Olav Nilsen og Gjengen gjennom med debutalbumet "For Sant til Å Være Godt". Dagbladet og VG trillet 5 på terningen. Aftenposten, Dagsavisen, Natt & Dag og P3 trillet 6, og med en Spellemannspris og en gullplate, ble det utvilsomt et av årets viktigste album. I 2019 er dette ti år siden, og John Olav Nilsen har samlet sammen en ny gjeng.

Tekstene til Nilsen og sanger som “Diamanter og kirsebær”, “Hull i himmelen”, “Valiumvalsen”, “Bensinbarn” og “Nesten som eg lever” vil for evig stå seg som klassikere i norsk musikkhistorie, og i skrivende stund jobber han med nytt låt-materiale sammen med kollegene i Nordsjøen.

John Olav Nilsen og Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop. Når de i høst legger ut på turné blir det både for å hedre Gjengen og For Sant til Å Være Godt, men også for å spille andre låter – både fra albumet Nordsjøen, og nytt materiale.

Event på Facebook