Ny dato kommer! Veronica Maggio (S)

Friday 17/09
21:00

Om arrangementet:

Ny dato kommer!

Med gjeldende begrensninger for arrangementer blir det dessverre ikke mulig å gjennomføre konserten med Veronica Maggio 17. september.

Vi jobber med å finne en ny dato for konserten. Når den nye datoen er klar vender vi tilbake med info på e-post til alle som har kjøpt billett.

Også denne gangen vil kjøpte billetter være gyldig til ny dato og det vil være mulig å refundere billett dersom ny dato ikke passer for deg.

Inntil informasjon om ny dato foreligger ber vi dere om å holde på billettene deres.

Takk for forståelsen og tålmodigheten.

Hilsen Folken

- - -

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge.

Siden debuten i 2006 har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans, vunnet det som er av priser og oppnådd en utrolig suksess med sine fem kritikerroste album – fått utallige platinaalbum og over 800 millioner streams. Hun er utvilsomt en av Sveriges absolutt største artister, og det er ingen hemmelighet at hun er Sveriges ubestridte pop-dronning.

I vår ga Veronica først ut singelen "Kurt Cobain" og deretter "Tillfälligheter" fra det nye og sjette studioalbumet "Fiender är tråkigt". Singlene ble raskt favoritter blant fansen og har også oppnådd stor kommersiell suksess med over 30 millioner streams. Før sommeren fikk Veronica også muligheten til å samarbeide med den populære gruppen Hov1 på deres singel "Hornstullsstrand" som endte opp som nummer 1 på Spotify.

Veronica startet sommerturnéen sin med å spille tre kvelder på rad på Gröna Lund i Stockholm, noe som aldri før har blitt gjort i moderne tid. I løpet av de tre magiske kveldene kom hele 51 000 mennesker, noe som er ny publikumsrekord for Gröna Lund. Louis Armstrong sin konsert i 1962 hadde den gamle rekorden med 35 000 besøkende.

I tillegg til albumet, ble det også sluppet en kortfilm 27. september med samme tittel, regissert av Måns Nyman og skrevet sammen av Nyman og Veronica. Kortfilmen er satt til Gotland og er en Bonnie og Clyde-inspirert historie med Veronica i hovedrollen.

Fiender är Tråkigt består av 10 sanger, alle skrevet av Veronica sammen med Jocke Berg, Simon Hassle og Agrin Rahmani, som har vært involvert gjennom hele albumprosessen.

Event på Facebook