Avlyst: The Unguided (S) og Convincing Clearity

Saturday 28/03
21:00

Om arrangementet:

Konserten er dessverre avlyst. Brynerocken og The Unguided jobber med å sikre en ny dato til høsten, men den er ikke på plass enda. Derfor blir solgte billetter refundert.

Har du kjøpt billett til konserten skal du få e-post fra oss direkte på mailen du brukte når du kjøpte billett. Mottar du ikke en mail ber vi deg ta kontakt med oss på mail eller telefon.

Siste frist for å ta kontakt for refusjon er mandag 30. mars kl 12.00.

- - - - - - - -

Brynerocken booking presenterer:
The Unguided tilbake til Folken!

Etter ett forrykende show på Brynerocken i august i år er det nå klart for en ny runde med The Unguided. Lørdag 28 mars spiller de igjen på Folken. Denne gang som hovedband. Forrige besøk på Folken var som support for Dead By April. The Unguided er ett av Sveriges aller beste Metalcore band og ble stiftet av Richard Sjunnesson og broren Roger Sjunnesson, begge med en fortid i Sonic Syndicate.

Bandet er signet på Napalm Records og deres plate And The Battle Royale har tatt metal verden med storm. The Unguided er ute med ny låt som heter Seth. Brynerockens publikum stå måpende og beundrende igjen når bandet gikk av scenen. Allerede backstage ble der lagt planer om ny konsert, denne gang på Folken.

There was nothing stopping us now.
Unguided we were.
Unguided we will be.

Med på plakaten blir også Convincing Clearity fra Stavanger. Bandet som bla spilte sammen med Dead By April på Folken er ett hardslående band fra byen Convincing Clearity har turnert verden over og er i disse dager klar med nye låter og ny video. Dette er kick ass metal som en må få med seg.

If you’re looking for a fast paced, energetic and hard-hitting experience, look no further. Convincing Clearity’s massive sound picture and groovy rhythms are guaranteed to get your heads moving.

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge.

Event på Facebook