Astrid_S: World Tour Part One

Thursday 06/10
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

NY DATO! Kjøpte billetter gjelder på ny dato. Vi sender ut e-post til alle med kjøpt billett. Har du ikke mottat e-post fra oss, sjekk også spamfilter/søppelpost. Du kan ta kontakt med oss på pr@folken.no. På grunn av sommerpause kan det ta lengre tid å komme tilbake til deg.

Frist for å be om refusjon er 1. oktober 2021 kl 12:00.

Astrid S sier om den nyeste flyttingen: "Jeg må dessverre utsette turnéen til neste år. På grunn av ulike smittesituasjoner i Europa påvirker dette alle datoene, men vi jobber med å annonsere full turné snart! Gleder meg masse til å spille for dere igjen!"

Astrid_S: WORLD TOUR PART ONE

Astrid S legger ut på stor verdensturné og kommer til Stavanger og Folken den 6. oktober 2022.

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-EP inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP'er med stor internasjonal suksess. Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» har bidratt til en stor fanbase verden over - med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og Årets Spellemann. 2020 blir et stort år for Astrid med release av debutalbum og masse ny musikk.

Emma Steinbakken er med som support!

Event på Facebook