Hardcore Superstar (S) + support: Wolf On Fire

Friday 20/05
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Konserten er flyttet fra 12. november 2021 til 20. mai 2022. Kjøpte billetter gjelder på ny dato. Publikum med kjøpt billett har fått tilsendt e-post fra oss med informasjon om endringen og refusjonsregler.

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Presenteres av Brynerocken booking.

Hardcore Superstar kommer endelig til Folken. Pure Rock 'n' Roll er ordene som beskriver bandet best. Bandet beskriver seg selv som "street metal", og ble dannet tilbake i 1997.

Hardcore Superstar har spilt sammen med de største artistene i verden og spilt på de største scener og festivaler i verden. Dette er ett band som “sparker baller”. Ett band en rett og slett må oppleve. Med hitter som "Moonshine" og "You Can't Kill My Rock'n Roll" dundrer Hardcore Superstar sin turne innom Folken. Spenn dere fast og heng med.
 
Support: Wolf On Fire
Wolf on Fire presenterer lyden av Stavangers undergrunn, og gir deg mørk og fengende hardrock! I 2019 slapp bandet debutalbumet ”Echolomania” som har høstet gode kritikker både i inn- og utland. På "Echolomania" inviteres du inn til fete kombinasjoner av riff og brutalitet, melankoli og melodi, alt bundet sammen i et slør av catchy stonerrock.