Kalandra

Friday 02/10
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge.
Event på Facebook

På grunn av gjeldende restriksjoner for arrangementer selges billettene fortrinnsvis samlet i grupper av 2 eller 3 personer.

For fans av: Aurora, Eivør, Highasakite, Gåte, Björk

Kalandra leverer en mektig mix av alternativ rock og pop med på en bunn av "nordic noir" som hurtigt har gjort bandet populært blant fans av Gåte, Eivor, Highasakite og Aurora. Musikerne deler en lidenskap for det særegne og vever forlokkende vokalmelodier inn i et rått og frigjørende lydbilde.

2019 var et begivenhetsrikt år for bandet. Fra å ramle inn på filmsettet til HBO Nordic serien "Beforeigners", til å komponere to verk for serien, gav de også ut singelen "The Waiting Game" med tilhørende musikkvideo spilt inn i røft snøvær tusen meter over havet.

Kalandras cover av "Helvegen" av Wardruna har generert over en million visninger på YouTube, og i desember 2019 var  bandet support for Seigmen - også på Folken.

Debutalbumet "The Line" kommer ut i oktober og bandet sier dette om albumet: "Dette er et album skapt over flere år, fra en tid i våre liv hvor vi har opplevd stor forandring og selvrefleksjon. Låtene beskriver følelser av undring, sinne, lengsel og aksept, i det man ser sitt eget liv utfolde seg i møte med verden. "The Line" skildrer også barrierene i livet, om de så er mentale, streker på et kart, eller fasaden vi bygger for å beskytte oss selv. Livet kan være fantastisk og samtidig svært utfordrende, likevel opplever vi at et sted langs veien, så blir det faktisk lettere."

Informasjon fra Folken om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:

Folken følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.

Folken er av hensyn til smittesporing forpliktet til å registrere kontaktinformasjon for alle personer på arrangementene. Dette registreres enkelt på egen telefon ved ankomst til Folken.

På grunn av avstandsregelen er publikumskapasitet redusert.

Alle ansatte og frivillige på Folken er pålagt å ivareta god håndhygiene, overholde avstand og holde seg hjemme om de er syke, og vi oppfordrer innstendig vårt publikum til å gjøre det samme.

Om billettsalg:

Alminnelige refusjonsbetingelser gjelder.

Billettsalg skjer kun på nett. Skulle du komme i situasjonen hvor du overveier å kjøpe privat bør du først lese informasjonen på nettsidene våre.