Ingenting

Saturday 05/12
21:30

Om arrangementet:

2 konserter med Ingenting samme kveld! På grunn av gjeldende restriksjoner er konsertene med Ingenting i år delt i to konserter med 50 gjester på hver. Publikum med kjøpte billetter har fått mail fra Folken med mer informasjon.

1. konsert:
Dører 18.30
Konsertstart 19.30

2. konsert:
Dører 21:00
Konsertstart 21:30

Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Ingenting fra Austrått. Bandet som takket nei til MGP-Eurovision Song Contest og Allsang på grensen var for så vidt heller ikke helt greien for dem.

Ingenting fra Sandnes albumdebuterte for 25 år siden og er nå en ekte rockeinstitusjon. Rockebands av dette formatet finnes ganske enkelt ikke lenger, verken lokalt eller nasjonalt! Dette er bandet som har lært regionens unge menn å banne. Ingenting sier selv at første gang de spilte på Folken i Stavanger var "en studie i hvor fulle det går an å være på en scene".

Ingenting er et fengende og voldsomt velspillende liveband, og med slagere som "Liden", "HIV positiv", "Gje faen i det" og "Salg i dag" snakker vi garantert allsang og hæla i taket.

- - -
På grunn av gjeldende restriksjoner for arrangementer selges billettene fortrinnsvis samlet i grupper av 2. Har du spørsmål rundt dette er du velkommen til å ta kontakt på e-post: pr@folken.no. Billettsalget stenger en og en halv time før konsertstart av hensyn til planlegging av bordsetting.

Folken følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
Folken er av hensyn til smittesporing forpliktet til å registrere kontaktinformasjon for alle personer på arrangementene. Dette registreres enkelt på egen telefon ved ankomst til Folken.

På grunn av avstandsregelen er publikumskapasitet redusert.

Alle ansatte og frivillige på Folken er pålagt å ivareta god håndhygiene, overholde avstand og holde seg hjemme om de er syke, og vi oppfordrer innstendig vårt publikum til å gjøre det samme.

Om billettsalg.
Alminnelige refusjonsbetingelser gjelder.

Billettsalg skjer kun på nett. Skulle du komme i situasjonen hvor du overveier å kjøpe privat bør du først lese informasjonen på nettsidene våre.