Louien

Saturday 10/10
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20.00
Konsertstart 21.00
Aldersgrense 18 år eller med verge

Live Miranda Solberg har lang fartstid som vokalist, gitarist og komponist i gruppen Silver Lining. For et par år siden la hun ut en sang på Soundcloud med den enkle tittelen ”Demo no. 1” under artistnavnet Louien. Låten fikk mer oppmerksomhet enn noen - og kanskje særlig Louien selv - kunne forutse. Uten en offisiell utgivelse ga hun fortryllende opptredenar på Øyafestivalen, by:Larm og Ranglerock som har etterlatt dype inntrykk hos et stadig voksende publikum.

I september 2019 kom debutalbumet fra Louien - "None Of My Words" - ut på det fine og kvalitetsbevisste platemerket Jansen Records (Band Of Gold, Darling West, Torgeir Waldemar m.fl.).

Albumet har fått strålende anmeldelser - ikke minst i Storbritannia, hvor folk og Americana-miljøet har fått øynene opp for den norske sanger og sangskriver.

Musikkblogger Erik Valebrokk har omtalt ”None of my Words” som ”Årets vakreste plate”, iTromsø beskriver musikken som ”Lavmælt men full av kraft” og mange av kritikarane har lagt vekt på det musikalske spennet – dette er for fans av musikk i landskapet fra Joni Mitchell til Lauryn Hill, fra Nick Drake til Portishead.

Louien spiller solo eller i duoformat i Storsalen.

Event på Facebook