Flyttet til Kuppelhallen: Henry Rollins - Good To See You 2022

Friday 21/01
20:00

Om arrangementet:

Kjøp billetter her

På grunn av stor interesse er arrangementet flyttet fra Folken til Kuppelhallen - Stavanger Konserthus.

De av dere som har kjøpt billett via Folken vil få reservert de beste plassene i Kuppelhallen og må ta ut en ny billett. Informasjon om dette vil sendes ut til e-post adressen lagret i forbindelse med kjøpet hos oss. Har du ikke  mottat e-post med informasjon fra oss senest den 20. oktober 2021, ber vi deg ta kontakt med oss på pr@folken.no.

Kuppelhallen - Stavanger Konserthust
Dører 19:00
Start 20:00
NB! Varighet 3 timer uten pause
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook 

Tidligere Black Flag-vokalist Henry Rollins er revolusjonerende både som artist og tenker. En altmuligmann som ikke kan settes i bås - et ikon i motkulturen. Nå er han tilbake på scenen i et show som sprenger forventningene i fillebiter. 

Han var der da hardcoren ble til, som vokalist i et av sjangerens mest legendariske og hardtslående band, Black Flag, og senere som frontfigur i Rollins Band. Siden har han funnet nye bein å stå på: som aktivist, DJ, forfatter, foreleser, fortellerstemme, fotograf, poet, programleder, skuespiller i blant annet Portlandia og Sons of Anarchy, og mye, mye mer.

De siste årene har Rollins tatt nok en helomvending: spoken word. Her kommer begrepet selvsagt til kort. “Snakkeshowene” kombinerer elementer fra stand-up med febrilske beretninger fra hardcorescenen og hans langstrakte reiser samt improviserte prekener om tingenes tilstand. Hans mørke og skarpe humor står selvsagt sentralt, kjennetegnet av sine mange uventede vendinger og personlige anekdoter om alt fra punk og kjærlighet til politikk og popkultur. Det viser seg at Henry Rollins er den fødte forteller. 

Nå er han endelig tilbake på veien med enmannsshowet Good To See You, ladd med nye historier fra tiden før lockdown og nye perspektiver på den absurde tilværelsen som fulgte deretter. Rollins er minst like intens og visceral som forteller, som han er som vokalist - og det er denne energien han tar med seg til Norge når han inntar scenen i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. 

Henry Rollins står aldri stille. Det gjør ham til en av vår tids mest fascinerende karakterer. Regn med en eksplosiv bakoversveis av en opplevelse når han inntar Folken i januar neste år!