boy pablo 'Wachito Rico' Tour 2021

Friday 11/06
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Denne konserten er flyttet fra 10. april til 11. juni 2021. Billetter kjøpt til opprindelig dato gjelder på ny dato. Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på pr@folken.no.

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Indie-pop fenomenet boy pablo gir ut nye singler fra det kommende debutalbumet "Wachito Rico" og annonserer stor Europaturné!

Det er faktisk så kort tid tilbake som i 2017 at boy pablo (Nicolas Muñoz) slapp singelen "Everytime", selv om det kanskje føles lenger siden. Det er ikke rart med tanke på alt som har skjedd på den korte tiden. Den bare 21 år unge bergenseren må utvilsomt sies å være en av de raskest voksende popsensasjonene vi har sett fra Norge de seneste årene, hvor vi ikke bare har fått oppleve en energisk og friskt pust av en artist som har turnert for utsolgte spillesteder verden over, vært overalt i internasjonal media og radio, men også tatt i mot flere priser og vokst seg til å bli en av vår tids store musikkeksporter.

Selv om karrieren tok av i 2017 med popsensasjonen "Everytime", har han siden den gang følt seg mer knyttet til egen kunst enn noensinne. Det boy pablo-prosjektet som mest ble startet for gøy har siden den gang blitt en kreativ visjon han har fulgt med full styrke, og som allerede har tatt han svært langt i popverdenen.

Med offentliggjøringen av at det etterlengtede debutalbumet "Wachito Rico" kommer i oktober 2020 og med slippet av singlene «hey girl» og «honey», sammen med de fantastiske videoene og historien om den krøllete karakteren (og alter egoet) Wachito Rico, har fanbasen steget ytterligere flere hakk. Serien fortsetter nå med singlene «rest up» og b-siden «people», begge låter som handler om mental helse, ensomhet og depresjoner. Men, selv om låtene denne gangen har en noe mørkere undertone, er de fortsatt umiskjennelig boy pablo-låter med den lett bekymringsfrie, opptempo og catchy vibben.

Tittelen "Wachito Rico" er et chilensk uttrykk som røft oversatt betyr "kjekk gutt", og albumet kan sies å være både konseptuelt og biografisk. "Wachito Rico" kretser rundt en ung karakter skapt av Nicolas, og gjennom albumet får vi oppleve personens opp- og nedturer innen kjærlighetslivet.

Som Wachito Rico forteller Muñoz om utfordringene om å vinne drømmejenta, om utfordringene med å klare å holde på henne, og samtidig navigere rundt alle problemene som oppstår underveis. Til tross for humper i veien; en gjennomgående rød tråd for hele albumet er Wachito Ricos happy-go-lucky-innstilling som holder han gående selv når tidene er vanskelige.

Til tross for Wachito Ricos tilstedeværelse som karakter kommer likevel musikken og historiene ikke uventet nært fra Muñoz egne erfaringer, både i form av glede og utfordringer i den unge guttens liv til nå. Men, selv også de tøffe tidene som det blir fortalt om, som et komplisert kjærlighetsbrudd, er overskygget av den kjente, lettbente og lyse "grip dagen"-tonen vi kjenner fra boy pablos tidligere musikk.

Viktig informasjon om konserten per 1. mars 2021
Folken følger til enhver tid de gjeldende restriksjoner og anbefalinger for arrangementer for å hindre smittespredning. For denne konserten betyr det:

- Maksimalt 100 gjester
- Faste tilviste plasser
- Ingen alkoholservering i salen under konserten
- Avstandskrav må følges
- Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene 

Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte oss snarest på telefon 51564444 eller e-post til pr@folken.no og be om refusjon. Vi refunderer ekskl. avgift.

Føler du deg syk eller har symptomer på sykdom er det viktig at du holder deg hjemme. Husk å praktisere god hygiene.