Vidar Schanche - The E(c)lectric Guitar

Thursday 01/10
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

På grunn av gjeldende restriksjoner selges finnes billettene i forskjellige typer. 2 seter samlet betyr at 1 billett gjelder for 2 personer som sitter side om side under konserten osv. Er dere flere enn 3 kjøper dere passende antall billetter/seter og tar kontakt med Folken på pr@folken.no eller telefon. Vi vil da prøve å legge til rette for ønsket plassering, men kan ikke garantere det. Vi beklager ulempene det måtte medføre for publikum. Rullestolsbrukere må ta kontakt på telefon for reservasjon. Setene er ikke nummererte.

«I've always loved the electric guitar: to hold it and work it and hear what it does is unreal.»
 – David Lynch

Hva skjer hvis Vidar Schanche gis tilgang til Folken en kveld, og eneste instruksjon er «gjør hva du vil»?

Vel, Folken gav denne instruksen til Schanche, som nå har satt sammen et ensemble av lydkunstnere, gitarister, en fiolinist, electronica-musikere og elektroakustiske musikere for å lage en helt unik kveld på Folken.

Ensemblet tar i bruk hele Folkensalen; det vil være gitarister oppi galleriet, musikere i konsertsalen og videokunst på lerret bak scenen. Dette er dessuten premieren på et nytt system utviklet av Dag Egil Njaa og Schanche, hvor Njaa befinner seg i Oslo under selve konserten, men spiller live med resten av ensemblet via verdens lengste kabel!

Musikken vil være en blanding av improvisert og komponert og ha en mørk undertone med innslag av sceniske element.

Vidar Schanche er blant annet kjent fra prosjekter som EGG3, Kitchen Orchestra, The Norwegians (Twin Peaks in Concert) i tillegg til Morten Abels band.

https://www.vidarschanche.com

Informasjon fra Folken om smittevernregler i forbindelse med COVID-19
Folken følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.

Folken er av hensyn til smittesporing forpliktet til å registrere kontaktinformasjon for alle personer på arrangementene. Dette registreres enkelt på egen telefon ved ankomst til Folken.

På grunn av avstandsregelen er publikumskapasitet redusert.

Alle ansatte og frivillige på Folken er pålagt å ivareta god håndhygiene, overholde avstand og holde seg hjemme om de er syke, og vi oppfordrer innstendig vårt publikum til å gjøre det samme.

Om billettsalg
Alminnelige refusjonsbetingelser gjelder.

Billettsalg skjer kun på nett. Skulle du komme i situasjonen hvor du overveier å kjøpe privat bør du først lese informasjonen på nettsidene våre.